PC

Origin ide u penziju – EA donosi novi lanser

Još u septembru 2020., EA je objavila planove da ukine svoj Origin PC lanser i zameni ga novom aplikacijom. Sada dve godine kasnije, ta aplikacija je konačno debitovala, obećavajući lakši klijent i brže performanse, sve upakovano u inovativni dizajn.

EA je počela da menja svoju strategiju digitalnog sadržaja još 2019. godine kada je konačno ponovo počela da nudi igre na Steam-u. Pored toga, EA je takođe učinila svoju pretplatničku uslugu EA Access dostupnom preko Valveove platforme. Dok neke igre i dalje zahtevaju EA pokretač kada se kupe preko Steam-a, drugi naslovi su potpuno izvorni, uključujući i predstojeći Dead Space Remake.

EA je sada započela proces postepenog ukidanja Origin-a. Novu EA aplikaciju će testirati korisnici Origin-a u narednih nekoliko nedelja i kada sve bude spremno, aplikacija će biti dostupna svima, zamenjujući Origin zauvek.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top