PC

Overwatch heroji među najpretraživanijim na sajtovima za odrasle

Overwatch 2 na izlasku sa sobom nosi brojne probleme, u vidu predugog čekanja na igranje, DDoS napade, bagove sa autentikacijom i još sličnih nevolja za igrače, ali ovaj naslov je popularniji na izlasku više nego što se može misliti.

Mimo toga što je Overwatch 2 popularan zbog objavljivanja kao free2play igra, Overwatch je popularan i na sajtovima za odrasle, tačnije heroji iz igre. Na platformi Pornhub se među najpretraživajnijim pojmovima, između glumica filmova za odrasle, nalazi i Overwatch heroina D.Va. Ovaj karakter se, prema portalu Kotaku, našao među top 5 najpretraživanijih pojmova na sajtu, a sam overwatch 2 kao pojam našao se na osmom mestu.

Još od izlaska 2016. godine, Overwatch ima ogromnu popularnost na sajtovima za odrasle i to ne jenjava, a svaki dolazak novog heroja, ili u ovom slučaju izlazak nastavka, vraća igru među najpretraživanije na Pornhubu. 
Naravno i za ovu Rule34 scenu se vezuje dosta kontroverzi, a Blizzard je čak i pokušao da modele nadolazećih heroja zaključa specijalnom enkripcijom kako ih “umetnici” ne bi koristili u loše svrhe, ali to nije dalo rezultata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top