PC

Potvrđeno da je Deathloop deo Dishonored franšize

Dugo se smatralo da je Arkaneova najnovija igra, Deathloop, nekako povezana sa Dishonored univerzumom. Igre imaju slične umetničke stilove i svet u kome je Deathloop smešten bi se lepo uklopio kao ostrvo u Dishonored-u. Sada, nakon jednogodišnje godišnjice Deathloopa, Arkane je potvrdio da su dve igre povezane.

U najnovijoj epizodi zvaničnog Xbox podkasta majora Nelsona (preko PCGamera), kreativni direktor Deathloopa, Dinga Bakaba, potvrdio je da je Deathloop „jedna od budućnosti sveta Dishonored“. Zatim je objasnio da u igri postoji nekoliko tragova, ali pošto Deathloop ima mnogo sadržaja, ne primećuju se svi.

Ipak, na visokom nivou, natprirodne moći, oružje, umetnički stil, pa čak i arhitektura prikazana na mapi ostrva, podsećaju na Dishonored. Prema Bakabi, Deathloop je budućnost koju je tim zamislio za Dishonored svet nakon događaja zvanog „Death of the Outsider“.

Na kraju, iako postoji nešto što povezuje ova dva naslova, Arkane nije reklamirao Deathloop kao Dishonored spinoff, jer bi to odvratilo od svega ostalog što je Arkane pokušavao da uradi sa ovom igrom. Dishonored veza je zaista samo mali deo jednačine.

Deathloop je prvi put lansiran na PS5 i PC-u 2021. Prošlog meseca, igra je konačno lansirana na Xbox-u nakon godinu dana ekskluzivnosti PS5 konzole. Igra je sada dostupna preko Xbox Game Pass-a na računaru i konzoli. Za PlayStation igrače, igru možete dobiti i preko Sonijeve sopstvene premium usluge pretplate – PS+ Extra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top