PC

Dodatni sadržaj za Saints Row Reboot na čekanju zbog prepravki

Objavljen tek pre par meseci, ali čini se da Saints Row ima problema da ostavi neki iole pozitivan uticaj u sferi igara. To je verovatno zbog prilično pomešanih reakcija, ali je developer Volition barem posvećen poboljšanju ovog naslova.

U novom postu na blogu, studio iznosi svoje planove za Saints Row u budućnosti. Prvo veliko ažuriranje naslova biće lansirano u novembru i sadržaće „preko 200 ispravki grešaka i nadogradnje stabilnosti“. Zaista, pre nego što Volition zapravo počne da dodaje nove stvari u igru, on kaže da želi da se uveri da sve radi što je moguće glatko. 

Ali popravke nisu jedine stvari koje su uključene u novembarskoj zakrpi. Post se nastavlja: ​​„Ovo novembarsko ažuriranje će označiti početak serije promena kvaliteta života i novih funkcija za osnovnu igru. Ovo ažuriranje će uključivati mnoga tražena poboljšanja, uključujući smanjenje repetitivnosti u nekim aktivnostima, učiniti izazove vrednijim, poboljšati upravljanje vozilom , preuređenje haptičkih karakteristika i još mnogo toga.”

Post se zaključuje navodeći da će 2023. godina biti „veoma uzbudljiva godina za vlasnike Saints Row-a“ obećavajući DLC dodatke, novi sadržaj i više besplatnih ažuriranja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top