PC

Overwatch 2 nudi skinove i “double XP” vikende zbog problema pri izlasku

Blizzard Entertainment poklanja Reaper skin i duple XP vikende za Overwatch 2 kao način da se izvini zbog dosta problematičnog lansiranja igre. Ovaj digitalni paket sadrži „Cursed Captain“ Reaper skin, amajliju za oružje i duple XP vikende koje možete dobiti na zvaničnom sajtu Blizzard-a.

Overwatch 2 je bio protkan raznim problemima pri izlasku, uključujući probleme sa serverima i DDoS napade, igrače koji gube progresiju naloga, prekomerno vreme koje ćete morati da uložite da biste otključali nove heroje – to je nered. Iako su neki od ovih problema još uvek prisutni, a većinom njih se Blizzard tek treba direktno pozabaviti, kompanija je naizgled dobro svesna lošeg glasa koju igra trenutno dobija.

Povezano: Overwatch heroji među najpretraživanijim na sajtovima za odrasle

Za mnoge, ponuda Reaper skina koji izgleda dobro i dupli XP vikendi neće biti dovoljni da promene mišljanja igrača Overwatch 2 koji su bili pogođeni problemima sa lansiranjem. Blizzard je obećao da će nastaviti da radi na ispravkama grešaka i stabilizaciji jer besplatna hero pucačina dobija sve više i više novih igrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top