PC

FIFA 23 ima odličan početak sa rekordnih 10,3 miliona igrača tokom prve nedelje

Electronic Arts je otkrio da je FIFA 23 imala rekordno lansiranje za franšizu u smislu broja igrača tokom prve nedelje.

FIFA 23 privukla je preko 10,3 miliona igrača u prvoj nedelji nakon izlaska, saopštila je kompanija.

Poređenja radi, slično saopštenje za javnost u kojem se najavljuje prošlogodišnje „rekordno lansiranje FIFA 22“ kaže da se 9,1 milion igrača pridružilo igri u 10 dana od njenog objavljivanja.

„Odziv naših navijača je bio neverovatan i mi smo oduševljeni što naša zajednica igra sa njihovim omiljenim igračima i timovima širom FIFA 23 u rekordnom broju“, rekao je generalni menadžer EA Sports Nik Vlodika.

Rekordan broj igrača dolazi zajedno sa velikim brojem nezadovoljnih igrača, o čemu govori ogroman broj negativnih ocena na Steam platformi, o čemu smo ranije pisali, a situacija se sada nije značajno promenila najbolje.

EA se nije dotakao problema koji muče igrače.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top