PC

Prikazano 9 minuta novog gejmpleja iz Dead Space Remake

Electronic Arts je objavio novi zvanični video za Dead Space Remake, koji prikazuje devet minuta novog gejmpleja. U ovom videu, stariji producent Philippe Ducharme nam daje detaljniji pogled na ponovo zamišljeni USG Ishimura, pokazujući ključna poboljšanja uključujući ažuriranu vizuelnu vernost, međusobno povezani brod, “režisera intenziteta” i još mnogo toga.

Intensity Director ima za cilj da vaše istraživanje Išimure učini još intenzivnijim, izazovnijim i nepredvidivijim. Neprijatelji, osvetljenje i ambijent mogu se promeniti svaki put kada se vratite u prethodno istraženo područje, čineći svako iskustvo jedinstvenim.

Kreiran u Frostbite Engine, Dead Space Remake obećava neverovatne vizuelne efekte. Igra će izaći isključivo na platformama trenutne generacije. Štaviše, upakovaće novi sadržaj igre i poboljšanja dok će ostati veran uzbudljivoj viziji originalne igre.

Electronic Arts će objaviti Dead Space Remake 27. januara 2023. godine, a izdavač je takođe izjavio da igra neće imati mikrotransakcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top