PlayStation 5

Gotham Knights će raditi samo u 30FPS na konzolama

Jedna od ključnih prednosti posedovanja PlayStation 5 ili Xbox Series X|S bila je činjenica da igre koje se objavljuju na ovim sistemima nove generacije obično nude višestruke grafičke opcije – omogućavajući vam da igrate pri 30 fps, 60 fps i čak više, u zavisnosti od igre. Nažalost, WB je sada potvrdio da će predstojeći Gotham Knights biti ograničeni na svega 30 frejma u sekundi čak i na PS5 i Xbox Series X.

U iščekivanju predstojećeg izdanja Gotham Knights 21. oktobra, fanovi su tražili više detalja u vezi sa statusom igre na konzolama. Prvobitno planiran za izdavanje i na sistemima sadašnje i prethodne generacije, kasnije je potvrđeno da je Gotham Knights ekskluziva za nove konzole.

Do sada se malo znalo o konzolnim verzijama Gotham Knights, iako je studio na Discordu potvrdio neke nažalost loše vesti.

Zbog tipova funkcija koji postoje, kao što je pružanje potpuno nevezanog kooperativnog iskustva u veoma detaljnom otvorenom svetu igre, to nije tako jednostavno kao smanjenje rezolucije i povećanje FPS-a. Iz tog razloga, Gotham Knights nema opciju prebacivanja performansi/kvaliteta i radiće pri 30 FPS na konzolama.”

Ovo je prilično razočaravajuće, jer je jedna od najboljih karakteristika modernih sistema činjenica da oni obično imaju dovoljno prostora za više opcija kada su u pitanju grafika i performanse. Nadamo se da će buduće ažuriranje nakon lansiranja dodati ovu funkcionalnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top