PC

Overwatch 2 za 10 dana okupio 25 miliona igrača!

Overwatch 2 je u najmanju ruku imao grubo lansiranje, sa još uvek ne razrešenim problemima. U poslednjih 10 dana pojavilo se više problema, ali to ipak nije sprečilo da nastavak bude ogroman uspeh.

Ove nedelje, Blizzard je objavio da se preko 25 miliona igrača prijavilo na Overwatch 2 od lansiranja. Pored toga, igra je postigla najveći broj istovremenih igrača u odnosu na Overwatch 1. Normalno, ovo ne bi bilo iznenađujuće za free2play igru, ali s obzirom na negativnost i konfuziju koja je okruživala Overwatch 2 od njegove najave do objavljivanja, brojke su impresivne.

Ako ništa drugo, to pokazuje moć Blizzarda u industriji. Kompanija je napravila mnogo pogrešnih koraka u poslednjih pet godina, ali fanovi se i dalje pojavljuju u ogromnim talasima za svako lansiranje. U nastavku, biće zanimljivo videti koliko igrača ostaje za buduće sezone Overwatch 2 i ažuriranja sadržaja.

Trenutno, Overwatch 2 je u suštini besplatna verzija originalne igre za igranje sa novim modelom sezonskog sadržaja i nekim izmenama ravnoteže heroja kako bi odgovarao igri 5v5 u odnosu na 6v6. Sledeće godine igra bi trebalo da dobije svoj dugoočekivani PvE Story mod, koji će pomoći da se nastavak razlikuje od originalne ponude Blizzard-a iz 2016. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top