PC

450 godina ili 12.000 dolara? Cena za otključavanje svih Overwatch skinova

FOTO: Blizzard

Jedan igrač Overwatch 2 je izračunao i izračunao ogromnu količinu novca potrebnu za kupovinu svakog komada legacy kozmetike dostupnog u Overwatch 2. Dok je prva igra funkcionisala sa loot box sistemom, njen naslednik je sa sobom doneo novu prodavnicu, koji omogućava igračima da kupe kozmetiku koju žele da poseduju umesto da je prepuste slučaju.

Pored prodavnice, Overwatch 2 je predstavio Battle Pass koji se ne razlikuje od onih koji se obično viđaju u drugim igrama sa live-service filozofijom, kao i novu valutu Overwatch Coin koja omogućava igračima da kupuju kozmetičke pakete, skinove, i još mnogo toga. Iako se Overwatch novčići mogu zaraditi u malim količinama kroz ispunjavanje nedeljnih izazova u igri, primarni metod njihovog sticanja je kroz mikrotransakcije. Nepotrebno je reći da veliki deo zajednice nije dobro reagovao na cene ponuda nove prodavnice.

Ovo je navelo korisnika Reddit-a loliscoolyay4me da sam uradi posao kreirajući tabelu i navodeći svaki kozmetički artikal prenet iz Overwatch zajedno sa njihovim povezanim cenama u prodavnici. Nakon sabiranja brojeva, ukupna cena svake stare kozmetike dostupne u Overwatch 2 iznosi neverovatnih 12.080,69 dolara. Zajednica je čak otkrila da bi kupovina ove liste artikala bez trošenja ni jednog dolara pravog novca zahtevala uštedu Overwatch novčića ispunjavanjem svakog nedeljnog izazova tokom otprilike 450 godina.

Na sreću, mnogi igrači veterani neće morati da prodaju svoje automobile da bi kompletirali svoju kolekciju. Sve dok je Battle.net nalog spojen, igrači mogu da zadrže sve i sve stavke koje su stekli iz originalne Overwatch  igre. Dok su loot kutije iz prve igre pružale nasumične skinove, mogle su se dobiti besplatno kroz levelovanje naloga, omogućavajući spor, ali dosledan metod dobijanja kozmetike u igri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top