Vesti

E3 2024 i E3 2025 potvrđeni

FOTO: ESA

Nakon otkazivanja E3 zbog COVID-19, stvorene su mnoge alternativne izložbe igara, a Summer Game Fest Džefa Kejlija je možda bio najuspešniji. Imajući to u vidu, pošto je potvrđeno da se E3 vraća u punom formatu 2023. godine, ESA gleda dalje, pošto je sada rezervisao Kongresni centar LA-a za 2024. i 2025. godinu.

Kako je izvestio korisnik ResetEra Rosti, Odbor gradskih komesara za turizam u Los Anđelesu objavio je “paket” tema za svoj predstojeći sastanak koji će se održati 19. oktobra. Za naše svrhe, vredna pažnje je činjenica da paket otkriva da je ranije ovog meseca ESA rezervisala Kongresni centar LA za 2024. (počev od 11. juna) i 2025. (počev od 3. juna).

Naravno, za tako veliko mesto kao što je LACC, rezervacije kao što su ove moraju se obaviti mnogo unapred kako bi se osigurala dostupnost. Ipak, činjenica da je ESA spremna da uloži novac za E3 ovoliko godina unapred čini se da sugeriše da se kompanija oseća uverenom u svoje sposobnosti da povrate svoju relevantnost u industriji.

Pre nego što stignemo do E3 2024, prvo moramo da proživimo prezentaciju sledeće godine – a sa E3 i Summer Game Fest-om koji ugošćuju događaje uživo, biće zanimljivo videti koji će događaj na kraju zauzeti prvo mesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top