Vesti

Sasha Grey dolazi u Cyberpunk 2077 sa Phantom Liberty ekspanzijom

Zvanični Cyberpunk 2077 nalog je tvitovao video od 40 sekundi koji promoviše muzičko takmičenje za svoj predstojeći Phantom Liberty DLC, a citat Saše Grej je tu priliku iskoristila, otkrivajući da je ona radio di-džej u videu i da će stoga biti deo ekipe Phantom Liberty. Ova ekspanzija je prethodno otkrivena prošlog meseca; potvrđeno je da je to jedino DLC proširenje koje će Cyberpunk 2077 dobiti, i biće dostupno samo za konzole trenutne generacije, što znači da neće biti objavljene verzije za PlayStation 4 ili Xbox One.

Takođe je potvrđeno da će Kijanu Rivs ponoviti svoju ulogu Džonija Silverhenda, i jasno je da CD Projekt Red, razvojni studio, nije završio sa dodavanjem priznatih imena glumačkoj ekipi. Saša Grej, iako je još uvek nadaleko poznata po svom vremenu kao filmska glumica za odrasle, značajno je promenila pravac svog prisustva na internetu tokom protekle decenije.

Ona je sada kreator sadržaja koji stalno strimuje na Twitch-u, a takođe je tokom godina dobila nekoliko uloga, što uživo što kao glasovna glumica. Neki će možda biti iznenađeni kada saznaju da ovo nije njena prva svirka u video igri, jer je ranije igrala Violu DeWinter u Saints Row: The Third i Saints Row: Gat out of Hell. Povrh toga, imala je brojne glumačke nastupe, kao što je gluma devojke u Eminemovom muzičkom spotu, a između ostalog i glumeći samu sebe u HBO emisiji Entourage.

Njen lik u Cyberpunk 2077 je poznat kao Ash, voditeljka novopostavljene radio stanice pod nazivom 89.7 GrowlFM, a njen nastup možete pogledati u videu ispod. Pomenuto takmičenje će omogućiti fanovima orijentisanim na muziku da pošalju sopstvene numere, od kojih će 12 do 15 biti izabrano da se reprodukuju u 89.7 GrowlFM i tako budu deo stvarne igre.

Phantom Liberty ekspanzija za Cyberpunk 2077 je planirana za 2023. godinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top