PlayStation 5

Callisto Protocol će raditi u 60 FPS na konzolama

Sada već aktuelna generacija konzola sa sobom je donela velika tehnička unapređenja u odnosu na prethodne i po najavama pre izlaska činilo se da su sada one nikada bliže PC-u.

Međutim, od toga da će PS5 pokretati igre u 8K rezoluciji i 120FPS stigli smo do toga da neke igre ne mogu raditi na next-gen konzolama ni u 60FPS, već su zaključana iza zastarelih 30 kadrova po sekundi. Dosta prašine se diglo oko toga što će Gotham Knights i A Plague Tale: Requiem raditi u 30fps, pa su neki developeri koji rade na nadolazećim naslovima podelili da li će njihova igra pružati opciju za 60fps na konzolama, kao što je to učinio studio Striking Distance.

Ovaj razvojni tim je otkrio da će njihov duhovni naslednih Dead Space franšize, Callisto Protocol, imati mod igranja koji podržava prikaz u 60FPS na Playstation 5 i Xbox Series konzolama. Ovo je dobra vest za sve igrače koji vole glatki prikaz na konzolama.

Developer je u istom tvitu istakao da će Callisto Protocol izaći 2. decembra, što možemo uzeti kao vrstu dodatne potvrde da igra neće biti odlagana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top