PC

Gotham Knights dobija co-op mod za 4 igrača nakon izlaska

Gotham Knights je od početka bio predstavljan kao avantura fokusirana za kooperativno igranje – igra čak sadrži četiri različita glavna lika između kojih se igrači mogu prebacivati. Iz nepoznatih razloga, igra zapravo ne uključuje mod za 4 igrača uprkos ovom karaktera, ali će novi režim za više igrača doći nakon lansiranja da bi se to promenilo.

Gotham Knights pozajmljuje neke elemente iz Arkham igara, ali to je potpuno zasebna igra koja se ne vezuje za priču o Arkhamu. U igri je ‘Porodica ‘, uključujući Batgirl, Robin, Night Wing i Red Hood, svaki sa svojim oružjem i setovima za borbu. Ova postavka je pogodna za saradnju sa 4 igrača, ali na početku igra će imati omogućiti igranje samo za 2 igrača za glavnu priču, dajući igračima mogućnost da igraju za singlplejer ili sa prijateljem.

29. novembra, Gotham Knights će dobiti novi multiplejer mod pod nazivom ‘Heroic Assault’, samostalni režim koji je zapravo dizajniran za učešće do četiri igrača. Ovo je arena combat mod, tako da se vi i vaš tim možete boriti kroz 30. nivoa sve težih neprijatelja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top