PC

Najavljen The Sims 5

EA je pokušavala da bude otvorenija u vezi sa nekim od svojih projekata u razvoju. Ovaj pristup se dobro isplatio za Dead Space Remake, koji nas je impresionirao svakim ažuriranjem developera. Sada, EA primenjuje ovu filozofiju na sledeću Sims igru, koja je u razvoju pod kodnim imenom „Project Rene“.

Tokom strima ove nedelje, EA je počeo da pokazuje rani pogled na svoju verziju sledeće generacije za The Sims franšizu – verovatno koja će se zvati „The Sims 5“. EA gradi „Sims igru i kreativnu platformu sledeće generacije“, nastojeći da pruži igračima još više alata i načina za interakciju sa igrom.

Projekat Rene se gradi na novonadograđenoj verziji pokretačkog endžina, sa više alata koji pomažu igračima da grade i ukrašavaju sa finim nivoom detalja. Igrači će takođe moći da sarađuju i dizajniraju zajedno. Povrh toga, ova verzija Simsa će takođe imati crossplay opciju, tako da svoj napredak možete poneti sa sobom između uređaja.

Možete rano pogledati neke od alata koji su već na snazi za ovu novu verziju Simsa. Ne očekujte da ćete uskoro dobiti The Sims 5. EA takođe još uvek radi na The Sims 4, sa planovima za dva proširenja sledeće godine, i to nakon prelaska osnovne igre na free2play model.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top