Vesti

Trenutno nema planova za drugu sezonu Cyberpunk: Edgerunners

FOTO: CD Projekt Red

Cyberpunk 2077 je trenutno u najboljoj poziciji u kojoj je ikada bio i veliki deo nedavnog talasa pozitivnosti oko igre došao je kao direktan rezultat Cyberpunk : Edgerunners. Anime serija Studio Trigger postala je hit kritičara i omiljena obožavateljima kada je debitovala u septembru, ali nažalost, još uvek nema planova za sezonu 2.

Japanski CD Projekt Red nedavno je upitan o drugoj sezoni, na šta je on odgovorio da „nema planova“ da se priča nastavi u ovom trenutku: „Ja lično bih želeo da nastavim da radim sa japanskim studijima i da kreiram još anime dela “, rekao je on u intervjuu za Famitsu (prevedeno preko Gugla). „Međutim, da bi se izbegli nesporazumi, Cyberpunk: Edgerunners je planiran kao samostalno delo“.

Honma je dodao da druga sezona ne postoji ni u kom obliku i da se na njoj tajno ne radi.

Ne ulazeći u konkretne spojlere, ako ste gledali Cyberpunk: Edgerunners, onda ćete znati da je to samostalna priča, ostavljajući malo prostora za pomeranje za nastavak sa likovima koji se vraćaju. Međutim, anime je bio tako dobro prihvaćen, a Night City je toliko pripremljen za dodatne priče, da bismo možda mogli dobiti novi set likova u nekoj drugoj sezoni ili drugačije nazvan anime zasnovan na sajberpanku u nekom trenutku u budućnosti – ali za sada , ništa nije planirano.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top