Vesti

Bungie vraća u život pucačinu iz 90-ih godina

Već dugo znamo da Bungie radi na novim igrama van Destiny franšize. Ranije je kompanija zaštitila igru pod nazivom „Matter“, ali kako se ispostavilo, Bungie ima nešto sasvim drugo u radu – oživljavanje Marathona, FPS franšize koju je Bungie uspostavio pre nego što je radio na Halo naslovima.

Marathon je serijal pucačina iz prvog lica koju je razvio Bungie još 90-ih, mnogo pre nego što je Halo prvi put najavljen. Ovog puta se kaže da je Marathon multiplejer igra zasnovana na extraction formatu za 3 igrača, prema izvorima koji govore za Insider Gaming. Trenutno se kaže da je nova verzija Marathona u pre-alfa fazi, ali zbog konkurencije u industriji za razvojne talente, Bungie bi mogao najaviti igru rano u nastojanju da angažuje više developera za tim.

Kao što biste očekivali od Bungie multiplejer ostvarenja, postojaće live service elementi, uključujući sezonski sadržaj i nagrade kako bi se igrači vraćali na duži period igranja.

Ako je izveštaj tačan, ovo će biti prvi Bungiejev naslov koji nije Destiny posle više od decenije. Kompaniju je kupio Sony ranije ove godine, ali će nastaviti da pravi igre za više platformi. Imajući to na umu, malo je verovatno da će Marathon biti ekskluzivan za konzole. Nakon što je kupljen, Bungie je takođe potvrdio planove za izdavanje naslova koji nije Destini do 2025. godine, tako da bi Marathon mogao biti iza ugla.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top