PlayStation 5

Microsoft otkriva da Wolverine igra za PS5 izlazi 2023. godine

Majkrosoft i Soni su i dalje u sporu u vezi sa namerama proizvođača Xbox-a da kupi izdavača Activision Blizzard za skoro 70 milijardi dolara. Sekundarni efekat ovog angažmana je činjenica da se otkrivaju mnogi detalji koji bi inače ostali u tajnosti. Jedna nova zanimljiva sitnica tvrdi da će igra studija Insomniac Games, Wolverine biti objavljena 2023. godine.

Kao deo tekuće situacije sa kupovinom Activision Blizzard-a, Microsoft je podneo dokument u kojem je (kako je otkrio tech4gamers) proizvođač konzola dao neke smele izjave u vezi sa predstojećim rezultatima konkurentskog Sonija kako bi odbranio akviziciju, rekavši:

„PlayStation takođe ima niz ekskluzivnih naslova prve i treće strane koji su spremni za lansiranje 2023. godine, uključujući Spider-Man 2, Wolverine, Horizon, Final Fantasy XVI i Forspoken.

Potvrđeno je da će Spider-Man 2, Horizon Call of the Mountain, Final Fantasy XVI i Forspoken izaći neko vreme tokom naredne godine. Uz to, Insomniac’s Wolverine nije imao takav tretman, a mnogi fanovi očekuju da će izaći mnogo kasnije.

Insomniac Games naravno trenutno radi na Spider-Man-u 2, koji je, kako je naveo Microsoft, planiran za izdavanje 2023. Takođe, objavljivanje Wolverine 2023. ne samo da izgleda da nema smisla, već ga većina smatra neizvodljivim.

Imajući to u vidu, Insomniac Games je poznat po tome što je veoma efikasan studio, s tim što su poznati po izdavanju više igara u periodu od 12 meseci (kao što su Spider-Man Remastered, Miles Morales i Ratchet & Clank Rift Apart) –tako da ćemo jednostavno morati da sačekamo i vidimo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top