PC

Uz Silent Hill 2 Remake, Konami najavio još 2 Silent Hill igre

FOTO: Konami

Nakon dugog niza godina bez ikakvih vesti o Silent Hill igrama, a kamoli izdavanju neke igre, ovo je bila prilično uzbudljiva nedelja za sve fanove horor franšize.

Konami je najavio da Silent Hill 2 dobija remake tretman, snima se Return to Silent Hill film, a radi se i na interaktivnoj seriji. Međutim, to nije sve!

Uz ovo, najavljene su još 2 igre koje će se u narednom periodu pojaviti pred igračima koji željno iščekuju što više sadržaja. To su Silent Hill Townfall i Silent Hill F.

Silent Hill Townfal je u razvoju u škotskom studiju NoCode, a izdavaće ga Annapurna Interactive.

„Sećam se da sam igrao originalni Silent Hill na PS1 1999. godine i od tog trenutka sam postao obožavalac“, rekao je kreativni direktor studija NoCode – Džon McKelan.

„Prava nam je čast da donesemo novi naslov ovoj franšizi koja istovremeno poštuje izvorni materijal, ali i čini nešto malo drugačije sa njim.“

NoCode je ranije razvio Stories Untold i Observation.

Iako nije prikazana igra, neke slike su brzo bljesnule tokom prezentacije, što može aludirati na to da je igra projekat iz prvog lica.

Druga igre je u razvoju u tajvanskom Neoboards Entertainmentu, studiju koji stoji iza Resident Evil Resistance, asimetrične multiplejer survival igre objavljene 2020. i predstojeće onlajn igre Resident Evil: Re:Verse.

Trejler za igru, koji se može pogledati ispod , korišćen je da se zatvori Konamijev Silent Hill prenos uživo.

Zvanična reklama uz trejler glas: „Silent Hill F – biće potpuno nova priča smeštena u Japan šezdesetih godina prošlog veka, sa prelepim, ali zastrašujućim svetom. Napisao Riukishi07, poznat po japanskim vizuelnim romanima koji se bave misterijama ubistva, psihološkim i natprirodnim užasom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top