PC

Fallout 3 je besplatan na Epic Games Store

Složićete se da Bethesda možda nije izdala ništa posebno briljantno u poslednjih nekoliko godina, ali svi znamo da je studio više nego sposoban za veličinu, pogotovu kada pogledamo starije igre.

Treba samo da se osvrnemo na genijalnost igara kao što su Oblivion, Fallout 3 i Skyrim da bismo znali da Starfield u razvoju ima sve šanse da bude sledeća velika stvar.

Ali dok čekamo da Starfield konačno izađe početkom sledeće godine, imamo priliku da se vratimo na neke od najboljih Bethesdinih napora. I desilo se da je jedan od najboljih RPG-ova trenutno potpuno besplatan za preuzimanje i čuvanje

Fallout 3: GOTY Edition sada možete besplatno preuzeti i sačuvati zauvek preko Epic Games Store. Ovo je vrhunsko izdanje igre, prepuno zabavnih DLC-a i značajnih proširenja koja avanturu odvode daleko dalje od originalnog, kontroverznog kraja. Takođe možete da modujete sve dok više ne izgleda kao Fallout 3 ako zaista želite.

A da, uz Fallout 3 GOTY, do 27. oktobra besplatno možete preuzeti i Evoland Legendary Edition.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top