PlayStation 5

God of War Ragnarok će raditi u 120FPS na Playstation 5

God of War Ragnarok će ponuditi nekoliko različitih grafičkih opcija na PS5, uključujući podršku za igranje u 120 FPS. God of War Ragnarok izlazi sledećeg meseca, a Sony proslavlja njegovo lansiranje objavljivanjem snimaka iza scene iz pravljenja igre. Prva epizoda je usredsređena na priču o God of War Ragnarok, a nove se objavljuju svakog utorka u narednih 9 nedelja.

Neke PlayStation 5 igre nude režim od 120 FPS za izuzetno fluidni gejmplej. Mnogi od ovih naslova su fokusirani na multiplejer, kao što su Fortnite, Call of Duty: Modern Warfare, Destiny 2 i Rocket League, a igre poput Borderlands 3 i Doom Eternal takođe daju igračima opciju za 120 FPS. Igre danas obično imaju dva režima, jedan za postizanje najbolje moguće slike pri 30 FPS, a drugi koji cilja na 60 FPS. Potvrđeno je da God of War Ragnarok ima nekoliko različitih grafičkih režima, a jedna opcija je prijatno iznenađenje.

Press Start Australia izveštava da igrači mogu da biraju između četiri grafička režima dok igraju God of War Ragnarok. Dolazi sa dve glavne opcije – Favor Resolution ili Favor Performance, koje funkcionišu drugačije sa uključenim ili isključenim High Frame Rate. Kada je isključen, igrači mogu da biraju između igre od 30 FPS pri 4K i navodno zaključanog iskustva od 60 FPS. Sa drugim opcijama, God of War Ragnarok radi pri 40 FPS u režimu rezolucije i cilja na impresivnih 120 FPS u režimu performansi.

Press Start Australia napominje da će igračima biti potreban TV ili monitor kompatibilan sa HDMI 2.1 da bi igrali God of War Ragnarok pri ciljanih 120 FPS. Ipak, to je impresivno tehničko dostignuće developera Santa Monica s obzirom na ukupni vizuelni kvalitet igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top