PC

Call of Duty: Modern Warfare 2 već ima odličan start na Steamu

Nakon godina udaljenosti od Valveove platforme Call of Duty se konačno vratio na Steam. Modern Warfare 2 predstavlja prvu COD igru koja je došla na platformu od Call of Duty WW2 iz 2017. godine. Iako igra tek treba da izađe u potpunosti (sa trenutno dostupnom samo kampanjom), MW2 je već veliki uspeh sa skoro 100.000 istovremenih korisnika na Steam-u.

Kako je izvestio Benji-Sales na Twitteru, pokretanje ranog pristupa Call of Duty Modern Warfare II – u kojem su oni koji su unapred naručili igru mogli da igraju kampanju nedelju dana ranije – predstavlja veliki uspeh za povratak franšize u Steam.

Sa 94.655 istovremenih igrača, Call of Duty Modern Warfare II je uspeo da postigne treći najveći broj istovremenih igrača u istoriji Call of Duty na Steam-u, samo iza Black Ops-a (2010) i originalnog Modern Warfare-a 2 (2009).

Kao što smo napomenuli, MW2 iz 2022. tek treba da bude objavljen u punom sastavu, sa samo kampanjom trenutno dostupnom za igranje. Uzimajući u obzir činjenicu da je MW2 uspeo da osvoji 3. mesto uprkos tome što najveći adut igre – njen multiplayer – još uvek nije dostupan, u najmanju ruku je impresivna i sugeriše da će kada cela igra bude objavljena 28. oktobra, to biti masivno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top