PC

Evo su Resident Evil 4 Remake sistemski zahtevi

Još uvek smo nekoliko meseci od objavljivanja Resident Evil 4 Remake, ali Capcom je već podelio sistemske zahteve za PC za predstojeću igru. Pored toga, deljenjem sistemskih zahteva, Capcom je potvrdio da će igra imati ray-tracing efekte.

Uzimajući u obzir uspeh originalne igre, nije iznenađenje što su ljudi željni da igraju rimejk. Kako bi fanovi mogli da se pripreme za igru, Capcom je podelio sistemske zahteve za survival horror naslov preko svoje Steam stranice.

Ovo dolazi nakon događaja posvećenog Resident Evil franšizi, gde smo imali prilike da odgledamo produženi gejmplej i novi trejler za igru, što su fanovi lepo prihvatili.

Bez daljeg odlaganja, Resident Evil 4 Remake sistemski zahtevi glase:

Minimum:

  • Procesor: AMD Ryzen 3 1200 / Intel Core i5-7500
  • RAM: 8 GB
  • Grafička kartica: AMD Radeon RX 560 / NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB VRAM

Preporučeno:

  • Procesor: AMD Ryzen 5 3600 / Intel Core i7 8700
  • RAM: 16 GB RAM
  • Grafička kartica: AMD Radeon RX 5700 / NVIDIA GeForce GTX 1070

RE4 Remake izlazi 24. marta naredne godine za PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X/S platforme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top