PC

Kampanja u Lies of P će trajati oko 30 sati

FOTO: Round8 Studio

Lies of P kampanja će trajati oko 30 sati za prosečnog igrača, otkrio je developer Round8 Studio. U intervjuu za Prankster101 Productions, direktor Choi Ji-Won objasnio je pristup dužini i rekao da je studio pronašao sredinu koja cilja igrače koji više vole duže igre, kao i igrače koji se odlučuju za kratka iskustva. Iako 30 sati nije baš „kratko“, Round8 sugeriše da će struktura Lies of P omogućiti igračima da se lako pozabave kampanjom u kratkim naletima.

Oni koji žele da vide sve što Lies of P nudi, dobiće oko 60 sati igranja, prema Ji-Wonu. „Čak i igrači koji žele da uživaju u kraćoj igri mogu da je idu fazu po fazu“, objasnio je on. „Svaka faza, ako zaista prođete kroz nju, trajaće oko 10 sati, a svaka faza ima različite karakteristike. Ako igrate jednu po jednu fazu, kao jednu igru, onda ćete uživati korak po korak.”

Prvi put otkrivena u novembru 2021. i planirana za lansiranje 2023. godine, najava Lies of P izazvala je interesovanje zbog mračne akcione RPG postavke sa inspiracijom povučenom iz Pinokija Karla Kolodija. Igra uzima elemente iz igara sličnih Souls-u, uključujući Bloodborne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top