PC

Procureli detalji priče za Star Wars: Eclipse

Uprkos tome što je igra godinama daleko od objavljivanja, videli smo dosta curenja podataka u vezi sa Star Wars: Eclipse. Ovog puta, imamo naše prve detalje priče za Star Wars avanturu developera Quantic Dream.

Kroz prethodna curenja saznali smo da je kontroverzni pisac, Dejvid Kejdž, veoma uključen u Eclipse i da je igra još uvek u veoma ranom razvoju i verovatno je udaljena najmanje četiri godine od objavljivanja. Rana najava projekta imala je za cilj da pomogne u zapošljavanju, pošto QD nastavlja da gradi tim za razvoj.

Sada, prema podcastu Sacred Simbols i Insider Gamingu, procureli su novi dokumenti koji daju nekoliko novih detalja o priči igre.

Prema curenju informacija, Star Wars: Eclipse će imati glavnog lika po imenu Sarah, pripadnicu ljudske rase sa sedištem u delu galaksije Ratova zvezda koji ranije nismo videli. Ova rasa, poznata kao Zaraan, poznata je po vojnoj i političkoj agresiji, ali u Eclipse-u, Sara će biti uparena sa drugim likom po imenu Xendo, koji nije toliko zainteresovan za nasilje. Igra će se delimično fokusirati na ova dva lika i njihove dinamične i suprotne poglede.

Ako ste ikada igrali igru Quantic Dream, ovo ne bi trebalo da zvuči previše iznenađujuće. QD naslovi često sadrže više likova sa različitim ličnostima, dok igraču daju malo prostora u odlukama da dožive različite ishode. S obzirom da je radnja igre smeštena u eri visoke republike i da sadrži neistražene regione Star Wars univerzuma, QD ima mnogo prostora za kreativnost koje ne bi bilo prisutno da prave igru smeštenu bliže filmskoj sagi Star Wars ili aktuelnoj TV seriji.

Vredi napomenuti da Podcast Sacred Simbols napominje da viđena dokumenta ukazuju na to da igra još nije ušla u pun razvoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top