PC

Dark Souls 2 serveri su ponovo onlajn

Još početkom 2022. godine, PC serveri za brojne Dark Souls naslove su uklonjeni zbog velikog eksploita koji je omogućio daljinski pristup nečijem računaru drugima. Nakon povratka PC servera za Dark Souls 3, njegov prethodnik je takođe ponovo onlajn.

Objavljujući na Twitteru, zvanični Dark Souls nalog je otkrio „Online funkcije za PC verziju Dark Souls II: Scholar of the First Sin (DX11) su ponovo aktivirane. Online funkcije za osnovnu verziju #DarkSouls II za PC (DX9) biće dostupne kasnije. Hvala vam na strpljenju i podršci.”

Tim je takođe ponudio ažuriranje servera za prvi Dark Souls, rekavši: „Rad na obnavljanju onlajn usluga za PC verziju Dark Souls Remastered je još uvek u toku, a obavestićemo vas kada se vrate. Vaše strpljenje i razumevanje su veoma cenjeni.”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top