Vesti

Nioh franšiza prodata u preko 7 miliona primeraka

U novembru, oni koji su pretplaćeni na PlayStation Plus Essential biće upoznati sa brojnim besplatnim igrama, uključujući akcione Souls naslov iz 2020. poput Nioh 2. Nakon ovoga, tim je potvrdio da je Nioh duologija do sada isporučena u preko 7 miliona jedinica od 2017. godine.

Objavljujući na Twitteru, zvanični nalog developera Team Ninja je otkrio „Franšiza #Nioh je sada premašila 7 miliona jedinica isporučenih širom sveta! Želeli bismo da iskoristimo trenutak da se zahvalimo svima koji su nas podržavali tokom godina sa izdavanjem #Nioh u februaru 2017. i #Nioh2 u martu 2020. Nadamo se da se radujete budućim projektima Team NINJA studija!“

Kao što je pomenuto, prva Nioh igra objavljena je u februaru 2017. kao PlayStation ekskluziva, a igra će se prodati u 3 miliona primeraka u prve 3 godine na tržištu. Nastavak igre – Nioh 2 – pratio je isti u martu 2020. godine, a igra je bila prodata u preko 2 miliona primeraka samo u prvoj godini.

Trenutno nema planova za Nioh 3, a Team Ninja radi na brojnim drugim projektima uključujući Wo Long: Fallen Dynasty i PlayStation 5 ekskluzivni „Rise of the Ronin“. Imajući to u vidu, s obzirom da je Nioh franšiza prodata u 7 miliona primeraka sa samo dve igre, sa sigurnošću se može reći da nismo videli sve iz ovog serijala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Nioh
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top