PC

Denuvo greškom uklonjen iz Gotham Knights

Iako Denuvo danas nije toliko popularan kao nekada, nekoliko velikih izdavača i dalje koristi ovu zaštitu od piraterije za PC igre. Gotham Knights je lansiran ranije ovog meseca sa Denuvom na mestu, dok ga update ranije ove nedelje nije greškom uklonila iz igre. Sada je Denuvo vraćen, stvarajući nezgodnu situaciju.

Pošto je Denuvo uklonjen iz Gotham Knights, ta verzija igre je sada deljena i potpuno je dostupna na piratskim sajtovima. Neće moći da koriste najnovija ažuriranja, ali uglavnom sada imaju neometan pristup celoj igri. U međuvremenu, kupci koji plaćaju će biti zaglavljeni sa DRM zaštitom i dalje na snazi, stvarajući situaciju u kojoj se kupci koji plaćaju mogu osećati kažnjenim, dok pirati dobijaju bolji kraj.

Denuvo ima reputaciju da je previše opterećujuć za računare. U nekim igrama, razlika u performansama kada je Denuvo uključen u odnosu na isključeno je zanemarljiva, ali u drugim naslovima je poznato da uzrokuje bespotrebno visoku upotrebu procesora i naširoko loše performanse.

Da stvar bude gora, Gotham Knights je objavljen u lošem stanju sa stanovišta performansi. Iako igru ne otežavaju očigledne greške i problemi sa crashovanjem igre, ona ne radi tako dobro kao što biste očekivali za igru koja ne izgleda ni približno tako lepo kao njena prethodnica – Arkham Knight. Međutim, ovaj problem obuhvata i verziju igre za računare i konzole. Posebno na konzolama, odluka da se ne uključi režim performansi od 60FPS izazvala je popriličnu pometnju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top