PC

Iron Man igra kompanije EA bi mogla izaći dosta ranije

Još u septembru, EA je objavila da će se udružiti sa Marvelom kako bi kreirala Iron Man naslov. Predvođen EA Motive studijom, naslov je navodno ušao u fazu internog testiranja, što sugeriše da bi igra mogla izaći ranije nego što se očekivalo.

U izveštaju Insider-Gaming-a, preko izvora se tvrdi da je igra Iron Man kompanije EA Motive već ušla u testiranje, koje je počelo, 31. oktobra, a planirano je da se završi do 2. novembra.

Za ove testove se kaže da su 1-na-1 sesije fokusirane na povratne informacije u vezi sa zapletom igre, mehanikom igre, načinima igre i još mnogo toga. Ne znamo koliko dugo je studio radio na ovoj igri, ali s obzirom na činjenicu da je najava bila tek prošlog meseca i da je bila propraćena jednom promotivnom slikom, mnogi su verovali da je do igre još mnogo godina.

Iako je to donekle verovatno još uvek slučaj, čini se da trenutne sesije povratnih informacija sugerišu da je igra napredovala dalje od očekivanog, što znači da bismo mogli da vidimo igru pre nego kasnije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top