Domaća Scena

Čeka vas Tekken 7 turnir na Games.con 2022 festivalu – Takmičite se za nagradni fond od 300€!

Posle dve godine borbe sa pandemijom, najveći festival video igara na Balkanu se konačno vraća svojim korenima. Ubeležite poslednji vikend novembra, odnosno 25 – 27. novembar 2022. u Vaše kalendare i pridružite nam se na Beogradskom sajmu! Games.con čeka samo na Vas!

Za sve one koji imaju takmičarski duh, tokom tri dana festivala će imati priliku da pokažu svoje veštine na mnogim esports turnirima koje organizuje Klan RUR, i da osvoje vredne novčane nagrade!

Ovom prilikom vas pozivamo da se prijavite za Tekken 7 turnir, koji će se odigrati u nedelju, 27. novembra. Turnir počinje u 12:00 časova (satnica je podložna promenama), i održava se u Hali 1 Beogradskog sajma. Potrebno je da budete tamo u 11:00 časova. Nisu vam potrebne karte, već ćete biti na spisku na ulazu, gde je potrebno samo da kažete svoje ime i za koji turnir se prijavljujete i tada ćete dobiti ulaznicu za sva tri dana festivala. Prijavite se OVDE!

Nagradni fond:

  1. Mesto – 170€
  2. Mesto – 80€
  3. Mesto – 50€

Kotizacija za turnir iznosi 1200 dinara, i obezbeđuje vam ulaznice za sva tri dana Games.con 2022 festivala. Igrači su u obavezi da pošalju dokaz o uplati.

Prijave za RUR Tekken 7 turnir traju do 23. novembra do 14:00 časova.

Prijavi i svim dodatnim informacijama možete pristupiti preko ovog linka.

Vidimo se!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top