PC

EA izdaje AAA naslov početkom 2023. godine, najverovatnije Star Wars Jedi: Survivor

Prošlo je mesec dana u trećem kvartalu fiskalne godine i kao rezultat toga, mnoge kompanije sada objavljuju svoje izveštaje o zaradi za prethodni kvartal i daju ažuriranja o predstojećim naslovima. EA nije ništa drugačiji, nagoveštavajući lansiranje “velike franšize” početkom sledeće godine.

Kao deo nedavnog EA-ovog poziva o zaradi, kompanija je potvrdila investitorima da planira da objavi novu igru pod “glavnom franšizom” pre kraja marta 2023.  godine. Nažalost, kompanija nije otkrila na koju se igru tačno misli, ali već imamo prilično dobrog kandidata na umu.

Dugo se pričalo da je predstojeći nastavak studija Respawn, Star Wars Jedi: Survivor, planiran za početak 2023. godine. EA nije mislio na Dead Space Remake sa svojim komentarima, koji izlazi u januaru, a verovatno se nije ni odnosio na Wild Hearts, jer je to potpuno nova franšiza u žanru koji EA zaista nije ranije istraživao.

Šanse su da je, kada je EA rekao „glavna franšiza“, mislio na Star Wars. Tokom razgovora, izvršni direktor, Endru Vilson, takođe je objasnio nešto o promenama koje je kompanija napravila u marketingu, preferirajući da pojača marketing za nove igre bliže datumima njihovog objavljivanja, umesto da ima dugotrajne marketinške cikluse.

Star Wars Jedi: Survivor je najavljen ranije ovog leta sa datumom izlaska planiranim za 2023. godinu, ali još uvek znamo vrlo malo o promenama u igri, priči i naravno, još uvek nemamo konačan datum izlaska. Možda će se to promeniti na The Game Awards u decembru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top