PC

God of War(2018) prodat u preko 23 miliona primeraka

God of War Ragnarok je udaljen samo nekoliko dana, a uoči izlaska igre, Sony je objavio neke statističke podatke o prethodnom naslovu, otkrivajući da je God of War iz 2018. sada prodat u preko 23 miliona jedinica.

Otprilike u ovo vreme prošle godine, Sony Santa Monica je otkrio da je God of War iz 2018. prodat u samo 20 miliona primeraka, što ga čini jednom od najprodavanijih first-party igara za PlayStation svih vremena. Od tada, igra je došla na PC, omogućavajući mnogo većem broju igrača priliku da isprobaju ovu igru pobednika godine.

Iako konkretni podaci o prodaji na PC platformi nisu objavljeni, Sonijev nedavni izveštaj o zaradi detaljno opisuje činjenicu da je od objavljivanja 20. aprila 2018. God of War sada prodat u preko 23 miliona jedinica.

Iako svi izdavači video igara ne objavljuju konkretne podatke o prodaji za svoje naslove, koliko znamo, God of War je sada među 50 najprodavanijih igara svih vremena, iza Mario Kart DS (23.600.000) i odmah u rangu sa Red Dead Redemption 2 (koji je takođe prodat u 23 miliona).

Iako je God of War sada dostupan na PC-u, vredi napomenuti da je igra našla svoj put na platformi tek u protekloj godini, što znači da igra verovatno ima mnogo veći prodajni potencijal.

Bez obzira na to kako će se God of War ponašati u budućnosti, ne može se poreći da je igra imala ogroman uspeh i da je neosporno pomogla da se spase franšiza koja je u tom periodu bila u problemu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top