PC

Wild Heart će doneti sve što igrači žele u igri “lova na čudovišta”, prema EA

Još u septembru, EA je najavila partnerstvo sa Koei Tecmo i Omega Force za razvoj nove igre u Monster Hunting žanru koja bi bila rival Capcom-ovoj franšizi Monster Hunter. Kasnije je otkriveno da je ta igra „Wild Hearts“, koja će izaći 2023. EA obično ne objavljuje mnogo japanskih igara, ali kompanija se veoma raduje ovoj.

Već smo videli trejler za igru i dodatni video sa prikazom gejmpleja. Izgleda da je Wild Hearts tačno onako kako je EA prethodno opisao – nova igra lova na čudovišta sa fokusom na kooperativno igranje za lov ogromnih zveri. Iz onoga što smo do sada videli, inspiracija iz Monter Hunter naslova je jasna, ali razvojni tim ide sa bržim borbenim sistemom.

Ove nedelje, EA je održala svoj kvartalni poziv o zaradi i sasvim sigurno, tema Wild Hearts se pojavila. Govoreći o očekivanjima od igre, izvršni direktor EA, Andrew Wilson, objasnio je (preko VGC-a) da, iako je ovo interno počelo kao „prilično mala ideja“, kompanija EA je„zadivljena i opčinjena“ onim što su Koei Tecmo i Omega Force stvorili.

Sa EA-ove tačke gledišta, žanr ‘lova na čudovišta’ je još uvek dovoljno nov da ima dovoljno prostora za inovacije. Prema Wilsonu, ljudi iz Omega Force isporučuju „sve stvari koje zajednica traži u ovom žanru“.

Wild Hearts će debitovati 17. februara 2023. za PC, kao i Xbox Series X/S i PS5 konzole.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top