Vesti

Alan Wake Remastered se prodaje slabije nego što je očekivano

Remedy Entertainment je većinu svog postojanja proveo razvijajući jedinstvene, ali prilično nišne igre, sa istaknutim naslovima studija Max Payne, Control i Alan Wake. Govoreći o Alan Wake, igra je remasterizovana za moderne sisteme otprilike u ovo vreme prošle godine – ali nažalost, izgleda da se nije prodala onako dobro kako se Remedy možda nadao.

Kao deo nedavnog izveštaja za investitore kompanije, Remedy Entertainment je razgovarao o trenutnoj fiskalnoj poziciji studija. Nažalost, kada je razgovarao o igrama, Remedy je otkrio da su „naknade za razvoj od Codename Condor i Alan Wake Remastered i naknade za Control smanjene u odnosu na raniji period.”

Iako nije iznenađujuće videti da Crossfire nije zapalio svet, otkriće da je Alan Wake Remastered omogućio Remediju da nema zarade je nesrećno, posebno zato što je igra jedna od najpoznatijih iz studija Remedy.

Jedina potencijalna dobra vest dolazi u obliku Nintendo Switch verzije Alan Wake Remastered koja se tek pojavila na konzoli krajem oktobra. Nadamo se da će Switch izdanje povećati prodaju Alan Wake Remastered u narednim mesecima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top