Domaća Scena

PLAY! 163 – NOVEMBAR 2022

scorn-play671x950

163. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Lutajući ulicom u gluvo doba noći, putem obasjanim samo svetlošću usamljenog polumeseca, čuli smo da je Ebb Software izdao svoj debitantski horor naslov na koji smo toliko dugo čekali – Scorn. Usput smo sreli uplašenu devojčicu po imenu Juzu, kojoj smo pokušali da objasnimo zašto je 83 najgora linija u gradu, a potom smo popričali i sa Nightwing-om, koji nam se požalio na lenje developere iz WB Games Montreal.

Šalu na stranu, novembarsko izdanje Play! časopisa je izuzetno bogato. Spremili smo vam veliki broj recenzija igara i aktuelnog hardvera, kao i utiske sa žurke organizovane povodom lansiranja Scorna.

Bliži nam se i ovogodišnji Games.con festival, koji se posle tri godine ponovo vraća na Beogradski sajam. Od 25. do 27. vas čeka sjajan program iz sfere popularne kulture, a pre svega, gejminga. Na manifestaciji će se održati i mnoštvo esports turnira, tako da ako želite da se dokažete u nekoj od odabranih igara, ovo je vaša prilika!

Vidimo se u sledećem broju dragi naši čitaoci, a do tada, pridružite nam se na Games.con-u!

163. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top