PC

Nadolazeća Witcher trilogija dobila vođu razvoja

FOTO: CD Projekt Red

Prošlog meseca CD Projekt Red je otkrio svoju nadolazeću mapu rada u budućnosti, uključujući višestruke Witcher igre. Pored kompletnog rimejka The Witcher 1, CD Projekt Red je takođe formirao novi tim koji će raditi na potpuno novoj Witcher trilogiji. Sada, nova saga o Witcher-u zvanično ima režisera.

Sebastijan Kalemba je već neko vreme u CD Projekt Red-u, nakon što je radio na The Witcher 3, njegove dve ekspanzije i Cyberpunk 2077. Sada je imenovan za režisera igre za novu Witcher sagu.

U ovom trenutku se ne zna mnogo o sledećoj sagi o Witcher-u, ali CD Projekt Red je u procesu postavljanja glavnog tima za početak pre-produkcije. Pored toga, CD Projekt Red takođe formira novi studio u Bostonu koji će raditi na nastavku Cyberpunk 2077, tako da će se na obe franšize raditi paralelno.

Nova Witcher igra i njeni planirani nastavci biće izgrađeni na Unreal Engine-u 5, a ne na sopstvenom RED Engine-u studija CD Projekt Red, koji je pokretao Cyberpunk 2077, kao i The Witcher 2 i The Witcher 3.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top