PC

Ubisoft se izgleda vraća na Steam

Još 2019. godine, Ubisoft je napustio Steam kako bi se fokusirao na sopstveni Ubisoft Connect pokretač. Iako ovaj pokretač trenutno ostaje jedini način za igranje modernih Ubisoft naslova (pa, to i kroz Epic Games Store), novi datamine sugeriše da se izdavač možda vraća na Valveovu PC platformu.

Kako je izvestio korisnika ResetEra, AshenOne, dataminer iza Ubisoft Connect lansera ‘YoobieTracker’ otkrio je novi unos proizvoda koji navodi Steam verziju Assassin’s Creed Valhalla iz 2020. – sve što samo ne potvrđuje da se Ubisoft vraća na Steam platformu u nekom obliku.

Ubisoftov potencijalni povratak u Steam dolazi nakon što Activision ponovo donosi svoje naslove na platformu – nakon sopstvene ere ekskluzivnosti pokretača. Ostaje pitanje da li će Ubisoft doneti ceo svoj katalog igara u Steam ili će jednostavno izabrati da doda nove igre koje budu bile objavljivane.

Naravno, Assassin’s Creed Valhalla nije nova igra, međutim, to je najnoviji naslov u Assassin’s Creed franšizi, tako da bi njegovo uključivanje na Steam imalo smisla. Nadamo se da će i ostatak kataloga biti prosleđen Steam-u. Moraćemo da sačekamo i vidimo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top