PC

Još nagoveštaja da se Ubisoft vraća na Steam

FOTO: Ubisoft

Prošle nedelje smo izvestili o datamajnu koji sugeriše da bi Ubisoft mogao da donese svoje igre na Steam, barem u nekom svojstvu. U to vreme smo znali samo za jednu igru koja je planirana za puštanje na platformu, ali zahvaljujući daljem “rudarenju” podataka, otkriveno je više.

Prošle nedelje, dataminer ‘YoobieTracker’ otkrio je novi unos proizvoda koji navodi Steam verziju Assassin’s Creed Valhalla iz 2020. – sve osim što potvrđuje da se Ubisoft vraća na Steam platformu u nekom ili onom obliku.

„YoobieTracker“ je sada takođe otkrio listu za Steam verziju besplatnog naslova za više igrača Roller Champions, što sugeriše da izdavač planira da ostvari veliki povratak na platformu.

Kao što je pomenuto u prethodnom datamajnu, igre koje su do sada navedene za Steam su relativno novi naslovi sa live service elementima, i kao takvi biće zanimljivo videti da li će se dodati i starije igre.

Jedna stvar koju znamo je da će budući naslovi verovatno biti dodati Steam-u prvog dana, a igra koja je provizorno poznata kao ‘Codename Orlando’ takođe će doći na platformu.

Iako smo videli da je više izdavača okrenulo leđa Steam-u tokom protekle decenije, zanimljivo je i uzbudljivo videti da se ovi izdavači konačno vraćaju, dajući više slobode PC igračima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top