PC

Modern Warfare 2 će dobiti izmenjeni Battle Pass sa prvom sezonom

Call of Duty Modern Warfare 2 je lansiran 28. oktobra sa ogromnim uspehom, a igra je oborila višestruke rekorde za franšizu. Ovo je sve uprkos činjenici da prva sezona sadržaja igre tek treba da bude objavljena. S obzirom da je prva sezona trebala da stigne 16. novembra, Activision je sada detaljno objasnio šta će doći sa njom.

Na svom blogu, osoblje Call of Duty je detaljno opisalo šta obožavaoci mogu da očekuju u prvoj sezoni sadržaja Modern Warfare 2, otkrivajući kompletan paket mapa, oružja, operatera i još mnogo toga koji bi trebalo da stignu 16. novembra.

Prva sezona Modern Warfare 2 će sa sobom doneti dosta sadržaja, uključujući neke funkcije za koje su mnogi očekivali da će biti dostupne pri lansiranju. Prva sezona uključuje 6 novih operatera; 4 nova oružja; 2 nove mape (Shoot House na lansiranju i Shipment sredinom sezone); nova Special Ops misija; Raid; i obnovljeni Battle Pass gde „umesto linearnog niza nivoa postavljenih u redovima duž dna ekrana, Battle Pass ima oblik višesektorske mape“ – dajući igračima ne samo više slobode u izboru šta za otključavanje, ali i čini ga privlačnijim dok to radite.

Sezona 1 će takođe sa sobom doneti brojne modove i funkcije za koje su mnogi očekivali da će biti tu pri lansiranju, uključujući Hardcore plejlistu (preimenovanu u „Tier 1“); borbeni zapisi igrača; i Prestige sistem.

Call of Duty Modern Warfare je već imao sjajan početak, ali sa predstojećim izdanjem 1. sezone, čini se da pravi Modern Warfare 2 tek počinje. Bar je dobro što sezona 1 dolazi tek dve nedelje nakon lansiranja igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
56
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top