PC

Originalni Warzone će ostati i nakon što Warzone 2.0 izađe

FOTO: Activision

Originalna Warzone ipak neće otići pod let. Activision je potvrdio da, sa predstojećim lansiranjem Warzone 2.0, postojeća igra neće biti zamenjena kao što je to bio slučaj sa Overwatch i Overwatch 2. Međutim, neko vreme će biti van mreže kako bi se napravio prostor za Warzone 2.0.

Za početak, stara igra će biti preimenovana u Warzone Caldera, kako bi se razlikovala od Warzone 2.0. To znači da će mapa Kaldere ostati, ali sve druge manje arene (poput Rebirth Islanda i Fortune’s Keep) se neće vratiti.

Warzone 2.0 donosi nove mehanike i osvežava stare.
Warzone Caldera će ostati besplatan za igru, ali kada se vrati, praktično postati sopstveno iskustvo. Serveri će biti van mreže dva sata pre lansiranja prve sezone Warzone 2.0 i Modern Warfare 2. To je 16. novembra u 17 časova po našem vremenu

Warzone Caldera će ostati nedostupan do 19:00 28. novembra, kada će se ponovo pokrenuti za igrače koji žele da nastave da je igraju.

Postojeći sadržaj, otključavanja, kupovine u prodavnicama, XP i sve ostalo će ostati, a i dalje će biti vezan za Modern Warfare 2019, Black Ops Cold War i Vanguard. U suštini, sve što možete da uradite danas biće moguće kada se ponovo pokrene, ali nećete ništa prenositi u Warzone 2.0 ili Modern Warfare 2.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top