PC

Pored dolaska na Steam, Assassin’s Creed Valhalla dolazi i na Xbox Game Pass

FOTO: Ubisoft

Xbox Game Pass sadrži stotine igara koje mogu da igraju svi oni koji plaćaju mesečnu naknadu za uslugu. Jedan izdavač koji je pokazao podršku za Game Pass je Ubisoft – a poljska Xbox prodavnica sada sugeriše da bi se najnoviji Assassin’s Creed naslov, Valhalla, mogao pridružiti usluzi. Ovo dolazi nakon nagoveštaja da se Ubisoft vraća na Steam, i to baš sa AC Valhalla.

Kako je otkrio poljski veb-sajt kgp.pl, Xbox Store u navedenoj zemlji trenutno navodi da je Assassin’s Creed Valhalla dostupan preko Xbox Game Pass – što u velikoj meri sugeriše da će igra uskoro biti zvanično objavljena za uslugu.

Kao što je pomenuto, Ubisoft je imao zdrav odnos sa Game Pass-om, sa uslugom koja sadrži mnoštvo Ubi naslova, uključujući Assassin’s Creed Origins; Rainbow Six: Siege and Extractions, kao i Far Cry 5 – između ostalih. Stoga ne bi bilo iznenađujuće da se AC Valhalla doda u Game Pass, posebno jer su to uradili upravo sa PlayStation Plus Extra.

Međutim, vredi napomenuti da je Xbox Store u prošlosti označio nekoliko lažno-pozitivnih rezultata kada su u pitanju igre koje se pridružuju usluzi. Imajući to u vidu, Ubisoft je godinama gajio dobar odnos sa svim glavnim i manjim platformama, tako da ne bi bilo iznenađujuće uskoro videti zvaničnu najavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top