PlayStation 5

Sony i NCSoft rade Horizon MMO igri

FOTO: Sony

Sony trenutno snažno proširuje Horizon franšizu. Ne samo da smo ranije ove godine dobili fantastičan nastavak na Horizon Zero Dawn, već bi i spin-off igra, Horizon: Call of the Mountain, takođe trebalo da bude glavni deo lansiranja PlayStation VR2 sledeće godine. Sony time nije gotov sa franšizom, jer očigledno, postoji i Horizon MMO u izradi.

Prema MTN-u i VGC-u, Sony radi sa južnokorejskim NCSoft, studijom iza brojnih uspešnih MMO-a, uključujući Guild Wars, City of Heroes i druge, na razvoju Horizon MMO-a.

Na igri se očigledno radi pod kodnim imenom „Projekt H“, za koji NCSoft trenutno regrutuje developere. Ako je tačno, ovaj MMO će dodatno upotpuniti Horizon seriju opcijom za više igrača – nešto što je Guerrilla Games uvek zamišljao. U jednom trenutku, co-op je trebao biti glavni fokus za Horizon Zero Dawn, ali je ukinut da bi se tim mogao fokusirati na druge oblasti. Na kraju, ovo je bio pravi potez, jer Horizon Zero Dawn i njegov nastavak, Forbidden West, stoje kao dve od najboljih igara otvorenog sveta za jednog igrača u poslednjih pet godina.

Nije bilo zvaničnog saopštenja u vezi sa Horizon MMO-om i sasvim je moguće da igra bude ukinuta negde usput. S obzirom na nedostatak informacija koje trenutno imamo, projekat je verovatno još uvek u veoma ranom razvoju i MMO-ovima je potrebno mnogo vremena i mnogo novca da se u potpunosti izgrade, tako da bi mogle da prođu godine pre nego što vidimo bilo šta od ovoga do ostvarenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top