Vesti

Prešao sve Souls igre bez ijednog primljenog udarca

FOTO: FromSoftware

120 dana, 7 igara, nijedan primljeni udarac

Možda vam neće biti vest da je jedan igrač sa ogromnim strpljenjem uspeo da pređe svaku Souls igru, uključujući Elden Ring, uzastopno bez ikakve štete.

Ranije smo videli kako igrači preuzimaju Elden Ring dok se ograničavaju na jedan udarac od boss karaktera, u prikazu koji odgovara epizodi One Punch Man-a. Takođe smo bili svedoci kako je jedan igrač završio sve Souls igre (osim Elden Ring) bez ikakve štete, a drugi igrač je čak uspeo da pacifistički pređe Elden Ring, odnosno bez da načini ikakvo bespotrebno ubistvo.

Konačno imamo strimera koji je uspešno uspeo da završi sve Souls naslove bez ijednog udarca, uključujući Elden Ring. Za ovaj izazov su strimeru, dinossindgeilu, trebala čitava četiri meseca da ga zaista završi. Uključeno je bilo čitavih sedam igara: Demon’s Souls, Bloodborne, Sekiro, Dark Souls, Dark Souls 2, Dark Souls 3 i Elden Ring.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top