PC

Objavljen novi gejmlej trejler za Monster Hunter konkurenta – Wild Hearts

FOTO: EA

Electronic Arts je objavio potpuno novi neverovatan trejler za svoju predstojeću lovačku igru, Wild Hearts. Trejler pokazuje drevnu Karakuri tehnologiju kojoj će igrači imati pristup.

Uz Karakuri oružje i alate, igrači mogu postavljati zamke, reagovati na napadače i naneti razornu štetu moćnom Kemonu. Štaviše, igrači će moći da prikupljaju resurse, treniraju i brzo putuju.

Razvijen od strane Omega Force, japanskog studija iza franšize Dynasty Warriors i u partnerstvu sa EA Originals, Wild Hearts vodi igrače u epsku avanturu smeštenu u svet fantazije inspirisan feudalnim Japanom.

Electronic Arts će objaviti Wild Hearts 17. februara 2023. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top