Filmovi-Serije

Radi se na Streets of Rage filmu

FOTO: SEGA

Tokom proteklih nekoliko godina, videli smo porast popularnosti filmova i TV serija zasnovanih na video igrama. Najnovija franšiza koja će dobiti filmsku adaptaciju je Streets of Rage – sa Lionsgate-om koji vodi njenu distribuciju.

Kako prenosi Deadline, Lionsgate je stekao prava za produkciju filma zasnovanog na popularnoj SEGA tabačini Streets of Rage. Film će napisati i producirati pisac filmova John Wick, Derek Kolstad, dok će ga nadgledati čelnici izdavačke kuće SEGA, Shuji Utsumi i Toru Nakahara.

Toru Nakahara je bio producent veoma uspešnih filmova Sonic the Hedgehog, a u razgovoru o ovoj najnovijoj saradnji rekao je „Lionsgate je jedan od najdinamičnijih studija u industriji zabave danas. Radujemo se saradnji sa njima, Derekom i našim vrhunskim producentima kako bismo oživeli ovaj ubedljivi serijal.”

Iako će verovatno proći dosta vremena pre nego što budemo videli više informacija o ovom filmu, čini se da fanovi pažljivo rukuju Streets of Rage franšizom. Nadamo se da će se ovo pokazati u konačnom proizvodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top