PC

Battlefield 2042 dolazi na EA Play i Xbox Game Pass

FOTO: EA

Ranije je EA objavio da će Battlefield 2042 biti dostupan preko EA Play kada se pojavi treća sezona. Sada imamo pravi datum, a pretplatnici dobijaju pristup od 22. novembra.

Za one koji nisu upoznati, EA Play pretplata je takođe uključena kao deo Xbox Game Pass Ultimate, tako da ako se pretplatite na Microsoft-ovu uslugu, moći ćete da igrate Battlefield 2042 i od 22. novembra. EA obično dodaje svoje igre u EA Play biblioteku oko 12 meseci nakon lansiranja, tako da je ovo u skladu sa tim, iako BF 2042 nije imao baš zadovoljavajuće rezultate.

22. novembar će takođe biti dan kada se sezona 3 pokreće, dodajući novi sadržaj i prepravljajući sistem klasa – jedna od najvećih zamerki u igri. Ako sve prođe kako treba, EA bi mogla da ima osveženu pucačinu i veća je verovatnoća da će igrači uskočiti i dati šansu promenama sada kada kupovina kompletne igre više nije potrebna.

Ako niste ljubitelj usluga pretplate, sledećeg meseca će biti nekoliko besplatnih vikenda za Battlefield 2042. Xbox igrači će dobiti besplatan pristup igri od 1. do 4. decembra, dok će PC igrači na Steam-u dobiti besplatan pristup igri od 1. do 5. decembra. Konačno, vlasnici PlayStation konzola će moći da igraju igru besplatno od 16. decembra do 23. decembra.

Takođe smo trenutno u sezoni prodaje, pa očekujte popuste na Battlefield 2042 u narednih nekoliko nedelja ako razmišljate o kupovini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top