PC

Novi Perfect Dark odlično napreduje u razvoju

FOTO: The Initiative

Ranije ove godine smo saznali da se Xbox-ov predstojeći Perfect Dark reboot razvija zajedničkim naporima između The Initiative i Crystal Dynamics studija. Iako Ksbok do sada nije rekao mnogo o ovom projektu, Crystal Dynamics je dao uvid u stanje same igre, tvrdeći da razvoj napreduje veoma dobro.

Govoreći u izveštaju o zaradi Embracer ove nedelje, izvršni direktor Crystal Dynamics i Eidos, Phil Rogers, dotakao se situacije Perfect Dark, rekavši da razvoj ide „izuzetno dobro“. Rodžers takođe dodaje da se Crystal Dynamics dobro prilagodio ovom novom načinu rada, delujući kao ko-developer koji radi na daljinu od Microsoftovog tima u The Initiative.

Ovo je pozitivnija vest od prethodnih izveštaja o Perfect Darku, koji su dali sliku nereda. Očigledno, više od polovine radne snage Inicijative napustilo je studio 2021. godine, a i direktor igre je takođe napustio studio.

U ovom trenutku, postoji manji tim koji upravlja projektom u The Initiative, a više od 100 developera iz Crystal Dynamics pomaže u tome. Uprkos tome što ga je kupila Embracer Group ranije ove godine, Crystal Dynamics će nastaviti svoj rad na Perfect Darku u saradnji sa Xbox i The Initiative. Takođe je objavljeno da Eidos sada pomaže Playground Games u predstojećem Fable rebootu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top