Vesti

Ogromno interesovanje za oživljavanje Legacy of Kain franšize

Prošlog meseca, Crystal Dynamics je objavio anketu u kojoj je tražio povratne informacije od fanova o potencijalnoj budućoj igri u Legacy of Kain serijalu. Naravno, fanovi su pristupili anketi i odgovorili, sa preko 100.000 unosa.

Što se tiče anketa, dobijanje više od 100.000 odgovora je pravi podvig. Ogroman odgovor na ideju o novoj Legacy of Kain igri nije zanemaren u Crystal Dynamics-u, koji se sada pozabavio ovim tokom najnovijeg poziva Embracer grupe. Kako je izvestio VGC, izvršni direktor studija Crystal Dynamics, Phil Rogers, govorio je o zaradama, potvrđujući da je istraživanje pokazalo ogroman odziv.

Prema Rogersovim rečima, oni obično očekuju da vide između 1.000 i 3.000 odgovora na ovakva istraživanja, ali za Legacy of Kain, fanovi su izašli u gomili, što je dovelo do preko 100.000 odgovora, sa 73.000 učesnika koji su u potpunosti ispunili anketu. Sada, sa jasnom potražnjom za novom igrom, studio će nastaviti da istražuje “mogućnosti koje su pred nama“ za novu igru Legacy of Kain.

U ovom trenutku nema šta da se zvanično objavi. Mogli bismo prvo da vidimo set remastera, nakon čega sledi dugo očekivani nastavak, ili možda čak i potpuno ponovno pokretanje. Moraćemo da sačekamo i vidimo gde će Crystal Dynamics stići na ovo, ali ovo je možda najpozitivnija vest koju su fanovi Legacy of Kain dobili nakon dugog perioda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top