PC

Poslednji novi sadržaj za Assassin’s Creed Valhalla stiže u decembru

FOTO: Ubisoft

Prošle su dve godine otkako je Assassin’s Creed Valhalla objavljen i Ubisoft je konačno počeo da usporava razvoj. Nakon dugog plana DLC-ova, Ubisoft je sada najavio ažuriranje „The Last Chapter“ za igru, koje će završiti nekoliko preostalih priča.

6. decembra, Valhalla će dobiti svoje poslednje ažuriranje sadržaja, čime će biti okončana dvogodišnja podrška za igru nakon lansiranja. Novo ažuriranje će uključivati „dirljiv i intiman završetak Eivorove sage“ i igranja kao deo Raven klana.

Da biste pristupili ovoj konačnoj misiji, postoji lista uslova koju morate ispuniti. Za početak, moraćete da završite glavnu priču i obećate svim teritorijama, završite mitske lukove priče smeštene u Asgardu i Jotunhajmu, maksimalno iskoristite svoje nadogradnje naselja i ubijete sve mete za asasinaciju.

Nažalost, dok se Ubisoft nadao da će uključiti New Game+ mod sa Valhallom, developeri su odustali od te ideje nakon što su se mučili da pronađu načine da učine reprize jedinstvenim i korisnim.

Sledeće godine izlazi nova igra manjeg obima u seriji, Assassin’s Creed Mirage, koja će pratiti Basima, kojeg upoznajete u Valhalla. Nakon toga, Ubisoft će se pripremati za svoju sledeću veliku reinvenciju Assassin’s Creed franšize sa AC: Infinity, koji će biti „platforma“ za buduće igre Assassin’s Creed, uključujući i onu koja se navodno dešava u Japanu, što je dugo traženo okruženje među fanovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top