Vesti

Izgleda da je nova Life is Strange igra u razvoju

FOTO: Deck Nine

Poznato je da serija Life is Strange pomera granice narativnih igara zasnovanih na izboru, sa naslovima koji pronalaze pravi balans priče, gejmpleja, jedinstvenih koncepata – i naravno slobode izbora. Od objavljivanja LiS: True Colors 2021. godine, malo smo čuli o novom potencijalnom ulasku u seriju. Imajući to u vidu, ako se radi o novim oglasima za posao, onda se već radi na novoj igri.

Kako je otkrila Taha Farrukh iz VeryAliGaming-a, Deck Nine Games je objavio više novih oglasa za posao – studio koji stoji iza svih novijih Life is Strange naslova. Pored ovih različitih naslova poslova, Deck Nine nam je dao neke naznake šta će biti njihova sledeća igra, sa jednim listingom koji ističe „Deck Nine Games želi da unajmi glavnog developera da vodi tim dok razvijamo nenajavljenu singlplejer AAA avanturu.”

Naravno, Life is Strange nije jedina postojeća avanturistička igra za jednog igrača, ali se mogu videti dodatni dokazi da bi to zaista mogao biti LiS, a studio je naveo „da li volite igre za jednog igrača? Da li uživate u stvaranju uskih, ali dubokih iskustava? Možete li da volite igru podjednako zbog njenog gejmpleja i njenih likova, njenih tema i smenjive priče?” – svi su bili od velikog značaja u svim naslovima Life is Strange.

Dalji detalji koji se dele uključuju činjenicu da će ovaj naslov sadržati „nelinearne narativne sisteme i strukture“, kao i „dizajn puzzli… posebno u kontekstu narativnih avantura“, nešto što je poznato da čini Life is Strange.

Iako to sve nije ekskluzivno za Life is Strange, ovaj predstojeći nenajavljeni naslov će raditi na Unreal Engine 4 i podržavaće  ray tracing. Life is Strange True Colors je izgrađen na Unreal Engine-u 4 i takođe sadrži RT, što znači da su skoro svi do sada objavljeni opisi usklađeni sa Life is Strange franšizom.

Naravno, Deck Nine bi mogao da radi na potpuno nepovezanom naslovu, koji jednostavno deli mnoge tehničke aspekte sa Life is Strange. Ova franšiza je međutim jaka, a True Colors je uspeo da ostvari najveće lansiranje bilo kog naslova u seriji, tako da ćemo jednostavno morati da sačekamo i vidimo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top